Sunday Brush

jouw dagelijkse UV bescherming

Huidveroudering wordt voor meer dan 80% veroorzaakt door de zon. Zonlicht bestaat  uit verschillende soorten staling die door wolken en zelfs door glas dringen, en dat het hele jaar door.

Daarom is je huid zelfs op een bewolkte dag of wanneer je aan het stuur van je auto zit blootgesteld aan die stralen.

Sunday Brush biedt de optimale dagelijkse bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon, is makkelijk mee te nemen en aan te brengen met de zelf doserende brush.

SPF 50

Het natuurlijke mineraal poeder heeft een hoge UV beschermingsfactor van factor 50 (SPF 50) en is verkrijgbaar in verschillende huidtinten en werkt direct na het aanbrengen.

100% natuurlijke formule

Sunday Brush is dermatologisch getest, diervriendelijk en vegan. Het mineraal poeder (zonnepoeder) bevat geen parabenen, nano, siliconen of chemische toevoegingen. De formule van Sunday Brush is 100% natuurlijk en is hypoallergeen getest en geeft geen enkele reactie met de huid.

Makkelijk aan te brengen

Met de zijdezachte brush breng je je UV bescherming snel en moeiteloos aan, met als extra voordeel dat het de huid prachtig egaliseert. Voordeel is dat het mineraal poeder op de huid blijft liggen en de poriën niet verstopt of de huid afsluit, het zonnepoeder laat de huid ademen. Kan zowel onder of over make-up worden gedragen.