Lavisage

Laviesage nutricosmetics zijn voedingssupplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten die van binnenuit bijdragen aan op de opbouw , beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Anti-Aging

productlijn dat bestaat uit zorgvuldig samengestelde formules die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidopbouw verbeteren, bindweefsel sterker maken, en beschermen tegen UV straling. Bij regelmatig gebruik is het resultaat een mooie, rijke gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

Skin-Heath

De producten leveren een bijdrage aan het herstel en gezond houden van de huid bij verschillende huidaandoeningen waaronder pigmentvlekken, ontstekingsgevoeligheid, rode, droge , onzuivere of geïrriteerde huid. Het resultaat gave, mooie en gezond huid.

Vitality

Product die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling, immuunsysteem en verhogen van de weerstand. Het lichaam krijgt meer energie en vermogen tot herstel