Huidtherapie

Onze huidtherapeut zit in de praktijk in De Bilt.
U kunt bij haar terecht voor diverse medisch verantwoorde behandelingen waaronder:

Pigmentvlekken * Litteken behandelingen* Chemische Peeling * Ouderdomsvlekken * Acne* *Huidverbetering en rimpelbehandelingen * Ontharen (met zichtbaar resultaat al na 1 keer!) * Schimmelnagels* Steelwratten * Couperose* Rosacea * Rhynophyma behandelingen* Striae* Cellulitis* Spataders* Xanthelasma behandeling

Onze huidtherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Wij werken uitsluitend met HBO opgeleide huidtherapeuten die geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Indien u een aanvullende verzekering heeft voor huidtherapie, kunt u voor sommige behandelingen in aanmerking komen voor een (deel) vergoeding van de behandelingskosten.

  • HBO opgeleide en BIG geregistreerde huidtherapeuten
  • Geavanceerde en hoogstaande medische laserapparatuur
  • Samenwerkend met artsen in 6 ziekenhuizen
  • Maandelijks spreekuur in de praktijk
  • Kosteloze intake

Couperose verminderen

Wilt u uw couperose of rosacea laten verminderen? Een laserbehandeling bij couperose is de meest geschikte en efficiënte manier om couperose te verminderen, omdat er tot op de millimeter wordt bepaald welk gebied aangepakt moet worden. Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt zoals de vaatjes. Hierbij wordt de omringende huid niet beschadigd.

Pigmentvlekken en Melasma verminderen

Pigmentvlekken zijn er in alle soorten en maten en kunnen erg storend zijn voor patiënten. Onze huidtherapeut behandelt allerlei soorten pigmentvlekken/stoornissen succesvol door middel van lasertherapie. Een laserbehandeling voor pigmentvlekken helpt u snel, relatief pijnloos en effectief uw pigmentvlekken verminderen. Een laserbehandeling is de meest geschikte manier om pigment te behandelen, omdat er tot op de millimeter bepaald kan worden welk gebied aangepakt moet worden. Met laser ontstaat er een mogelijkheid om effectief in een diepere huidlaag te behandelen. Door middel van een speciale golflengte wordt er één specifiek doel in de huid bereikt zoals pigment.

Melasma echter, is weer goed te behandelen door middel van de Spot Out Kit van Toskani. Dit chemische masker is dé effectieve methode om melasma te verminderen. De Spot Out Kit is speciaal ontwikkeld tegen hyperpigmentatie. Het Spot Out masker elimineert en vermindert de donkere vlekken die veroorzaakt zijn door te veel melanine. Het masker remt het proces van melanine.

Laserontharing

Veel mensen hebben last van haargroei op plekken waar hij of zij dat liever niet hebben. Ongewenste haargroei is goed te behandelen door middel van lasertherapie. Onze huidtherapeut laseren met de Diode Lightsheer, deze lasermethode wordt beschouwd als de meest definitieve manier van ontharen. Ontdek de mogelijkheden van een laserbehandeling tegen ongewenste haargroei of overbeharing. Wilt u uw ongewenste haargroei verminderen? Laser ontharen is de meest definitieve manier van ontharen. Anders dan bij harsen, scheren of epileren wordt bij het laser ontharen het haarzakje beschadigd. Hierdoor gaan de haren uitvallen en groeit er uiteindelijk niet of nauwelijks haar meer. De laserbehandelingen voor ongewenste haargroei zijn kostbaar, maar op de lange termijn goedkoper dan het blijven herhalen van bijvoorbeeld harsen in een salon. Of het veelvuldig aanschaffen van dure scheer- en epilatiemiddelen.

Het te verwachten resultaat na de laserbehandeling

Na gemiddeld 8 tot 12 laserbehandelingen is de haargroei met minimaal 80% verminderd. Er bestaat overigens wel een kans dat de haargroei zal terugkeren. Daarom adviseren wij om 1 tot 2 keer per jaar een onderhoudsbehandeling te laten doen.

Stel een vraag aan onze huidspecialisten