Microneedling

Microneedling is een behandeling om op een zeer effectieve manier huidverbetering te activeren. Bij de Microneedling behandeling wordt gewerkt met een “pen” (of roller afhankelijk van de behandeling) met minuscule kleine naaldjes die kleine gaatjes in de huid maken waardoor op gecontroleerde wijze de huid wordt “verwond”. Hierdoor word de huid gestimuleerd om te gaan “herstellen” waarbij dan nieuwe collageen en elastine word aangemaakt. Gedurende en na de behandeling word gebruikt gemaakt van natuurlijke en holistische serums met hoogwaardige zuivere werkstoffen waarbij het effect van de behandeling nog eens extra word verhoogd. Tijdens de intake bespreken wij een behandelplan over hoe wij het beste uw wensen bereiken.

Behandelplan

U ontvangt vooraf een eerlijk en duidelijk behandelplan zodat u weet wat u kunt verwachten. De Microneedling behandeling is gevoelig, maar dat hoort bij het resultaat dat we willen bereiken. De huid zal na de behandeling rood zijn en dit kan tot 3 à 4 dagen aanhouden. Het is van belang dat u uw huid tot enkele weken na de behandeling beschermt met een hoge SPF.

Wat is het uiteindelijk effect van Microneedling?

  • Vervagen van de rimpels
  • Verstrakking van de huid
  • Verbeteren van littekens die niet te oud zijn
  • Verminderen en soms verwijdering van pigment/ ouderdomsvlekken
  • Verminderen van couperose
  • Vervagen van (niet te oude) striae

De Microneedling behandeling wordt in een kuur gedaan van circa 6 behandelingen en waarbij de periode tussen de behandelingen circa 5 weken is. Omdat iedere huid anders reageert , is het niet mogelijk om 100% garantie te geven op het uiteindelijke resultaat.