Laser behandeling met cold laser

Een pijnloze facelift met koud licht laser behandeling!

Een zeer ontspannen en pijnloze cold laser behandeling met de Revitalise photonlaser geeft u een structurele verbetering van de huid.  De behandeling met de Revitalise phontonlaser is voor iedere type huid en voor man en vrouw geschikt. Het licht van de collageen laser voor door de huidcellen opgenomen en zorgt voor verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Immers, als gevolg van het verouderingsproces wordt de productie van collageen, elastine en hyaluron minder. Bij regelmatig gebruik van koud licht therapie worden rimpels gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Zo heeft u een op een natuurlijke wijze een vermindering van de gevolgen van huidveroudering.

Cold laser behandeling

Deze cold laser photonlaser behandeling start u in een kuur van 10 behandelingen (bij voorkeur 2 keer per week) , daarna onderhoud u het behaalde resultaat met een behandeling 1 x per  4 weken. Deze behandeling is uiteraard ook uit te breiden met een reguliere gelaatsbehandeling. Voor een optimaal effect combineert u de photonlaser behandeling met Laviesage Boost & Lift die uw huid alle bouwstoffen van binnenuit biedt om de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren. Bekijk ook onze behandelingen met Led therapie, huidtherapie en behandelingen voor hem

 

Wat zijn de resultaten van een laser behandeling met de photonlaser?

  • Regeneratie en celvernieuwing, verjonging van de huid
  • Dikkere, strakkere en stevige huid
  • Vervagen van rimpeltjes en lijntjes
  • Aanmaak collageen en elastine, versteviging
  • Verbetering van de doorbloeding voor een gezonde glans
  • Acne
  • Littekens
  • Haaruitval
  • Striae
  • Cellulite

 

Waarom Light Care Company voor uw laser behandeling

Light Care Company bestaat uit een team van huidspecialisten die u graag adviseren over de beste cold laser behandeling voor u. Onze cold lasers zijn geschikt voor ieder huidtype en iedere huidprobleem. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een optimale behandeling garanderen, waarbij de pijn minimaal is en het resultaat zichtbaar.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

De koud licht therapie is niet toegestaan voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie of enige vorm van kanker en mensen die Sint-janskruid gebruiken.

Laser behandeling

Stel een vraag aan onze huidspecialisten