Intake gesprek

Bij het eerste bezoek aan de praktijk beginnen wij met een intakegesprek. Het is van belang te weten wat u van ons verwacht en wat uw wensen zijn.

Gelijk doen wij ook een huidanalyse om het huidtype vast te stellen.

Vervolgens kijken wij naar welke huidverzorgingsproducten het beste bij uw huidtype past.

Zo komen wij tot de eerste stap naar een mooie en gezonde huid!

Een cosmetica/huidanalyse is bij voortzetting van een behandeling geheel gratis (normaal kost een intakegesprek € 25,00).

Elk advies is maatwerk. Immers iedere huid functioneert hetzelfde, maar reageert verschillend.

Mijn naam is Monique van der Lee, huidspecialist  bij Light Care Company Hilversum, praktijk voor huidverbetering en huidproblemen.

Mijn doel is om mijn klanten hun gelaat en lichaam op een natuurlijke en gezonde wijze te verzorgen en in topconditie te houden.  Bij een huidprobleem zoek ik naar een oplossing. Symptoombestrijding is geen oplossing.

Huidproblemen en huidverzorging gaan nauw samen. Immers, wat zit er nu in de crèmes die ik elke dag op mijn huid smeer? Te vaak blijken huidproblemen de oorzaak van onjuist gebruik van producten of producten met verkeerde stoffen erin. Dat je rimpels zullen verdwijnen met de “nieuwste anti-rimpelcreme” is natuurlijk onzin. Oud worden wij allemaal. Mijn doel is ervoor te zorgen dat je huid in een stralende en goede conditie is en blijft waardoor de rimpels langer wegblijven.

Ik adviseer u dan ook over het verzorgen van uw huid en over de behandeling(en) dit het best bij uw huidtype passen. 

Ik werk  samen met een NVH huidtherapeute gespecialiseerd in laserbehandelingen en botox. De huidtherapeute werkt uitsluitend met medisch verantwoorde lasers en staat in Nederland bekend als een van de experts op het gebied van laserbehandelingen.

 

Intakegesprek bij Light Care Company

Kom in contact voor een intake gesprek