Onze huidbehandelingen

Photonlaser huidbehandeling

Laser behandeling

Een pijnloze facelift!

Een zeer ontspannen en pijnloze behandeling met de Revitalise photonlaser geeft u een structurele verbetering van de huid.  De behandeling met de Revitalise phontonlaser is voor iedere type huid en voor man en vrouw geschikt.  Een tussenstap bij een keuze voor cosmetische chirurgie of botox, is deze behandeling abosoluut het antwoord voor hetgeen nodig is voor een huid met een mooie en jeugdige uitstraling.

LED therapi

LED-licht-therapie is een behandeling dat de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Deze behandeling is 100% natuurlijk. Afhankelijk van de aandoening die behandeld word gewerkt met licht met een bepaalde golflengte om selectief cellen te activeren en te stimuleren.

LED therapy huidbehandeling
Microneedling huidbehandeling

Microneedling

Microneedling is een behandeling om op een zeer effectieve manier huidverbetering te activeren. De huid gestimuleerd om te gaan “herstellen” waarbij dan nieuwe collageen en elastine word aangemaakt.

Biopeeling

De biopeeling is een intensive diepe reiniging die uw huid grondig zuivert. Het is geheel biologisch en geschikt voor elk huidtype.

De huid wordt zo gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken waardoor de huid in zeer korte tijd gaat vernieuwen. Het resultaat is een stralende huid.

Biopeeling huidreiniging
Camouflage therapie

Camouflage therapie

Camouflage zoals het woord al zegt, is uitsluitend bedoeld om een aandoening te camoufleren. Een aandoening kan zijn: spataderen, wijnvlekken, geboortevlekken, een litteken. Maar u kunt ook een tatoeage tijdelijk camoufleren. Wij kiezen samen met u de kleur dat het beste bij uw huid en aandoening past.

Behandeling voor HEM

Een mannenhuid verdient een andere verzorging dan dat van een vrouwenhuid. De huid van de man is wat dikker dan dat van de vrouwenhuid waardoor huidveroudering minder snel toont bij de man.

Schoonheidsbehandelingen voor mannen

Huidtherapie

Onze huidtherapeut zit in de praktijk in De Bilt.

Huidtherapie
O.P.I. Gelcolor

O.P.I. Gelcolor

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak!

Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI.

Lash Volume Lift (elleebana )

Met deze wimperlift behandeling krijg je mooie gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Lash Volume Lift (elleebana )
Dermaplaning

Dermaplaning

Dermaplaning is een veilige professionele exfoliatiebehandeling die de oppervlakkige laag van de dode huid verwijdert. Het is een vorm van een peeling waarbij gebruik gemaakt wordt van een ultra-scherp chirurgisch mes om de buitenste lagen van dode, doffe huidcellen voorzichtig af te schrapen. Het verwijdert ook effectief het zeer fijne haar dat vaak op het gezicht te vinden is.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage zijn speciale massagetechnieken . Het doel is om verklevingen los te maken en collageen te stimuleren. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, activeert de stofwisseling, verbetert de huidstructuur, losmaken van ophopingen en het verstevigen van het bindweefsel.

Lash Volume Lift (elleebana )