Sunday Brush is het eerste minerale zonnepoeder met SPF 50 én 100% natuurlijke ingrediënten. Dankzij de handige zelfdoserende brush kan je het poeder gemakkelijk aanbrengen op de huid, waar je ook bent. Geen gedoe meer met plakkende handen en make-up, even (bij)poederen en de handige brush kan terug in de handtas. Snel, gemakkelijk én doeltreffend! 

Deze mooie poeder beschermt tegen UVA en UVB stralen en is beschikbaar in drie natuurlijke huidtinten: FAIR, MEDIUM en TAN. Zij geven elk een zeer mooie egale tint.

Sunday Brush is ideaal voor de gevoelige huid en maakt het super gemakkelijk om tijdens de dag snel even je zonnefactor bij te werken.

100% natuurlijke mineralen zonder chemische toevoegingen

De samenstelling van Sunday Brush bevat uitsluitend 100% natuurlijke mineralen zonder chemische toevoegingen en is daarmee uniek in de wereld. De actieve bestanddelen in het zonbeschermingspoeder zijn de minerale ingrediënten titaniumdioxide en zinkoxide. Beide mineralen blijven op je huid liggen en worden niet ín je huid opgenomen. Titaniumdioxide werkt als een effectieve, natuurlijke weerkaatser van UV-stralen en biedt op die manier bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Zinkoxide beschermt je huid zeer krachtig tegen zowel UVA- als UVB-straling en wordt daarom een breedspectrum zonbeschermer genoemd. Dit natuurlijke ingrediënt heeft tevens antibacteriële eigenschappen.

Hoe werkt Sunday Brush?

Sunday Brush breng je op een eenvoudige en vooral snelle manier aan met behulp van de zelfdoserende brush. Het zonbeschermingspoeder vormt direct een beschermende laag met SPF 50 die de UVA- en UVB-stralen blokkeert. Het voordeel van het poeder is dat het dus op je huid blijft liggen en er niet intrekt. Dit is beter voor je huid én je gezondheid. Sunday Brush kan over of onder make-up worden gedragen ofwel in plaats van make-up. Een extra voordeel is namelijk dat het poeder direct zorgt voor een mooie egale teint!

Prijs € 49,95