Led Therapy

In onze praktijk kiezen wij voor het adviseren voor het aanpakken van huidverbetering of aanpakken van huidproblemen om dit op een natuurlijke manier aan te pakken. LED-licht-therapie is een behandeling dat de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Deze behandeling is 100% natuurlijk. Afhankelijk van de aandoening die behandeld word gewerkt met licht met een bepaalde golflengte om selectief cellen te activeren en te stimuleren.

Voor effectief resultaat zal gestart moeten worden met een kuur met 2 behandelingen per week. Een behandeling duurt circa 25 minuten. De behandeling is niet toegestaan voor zwangere vrouwen, mensen die lijden aan epilepsie of enige vorm van kanker en mensen die Sint-janskruid gebruiken.

LED-licht-therapie behandelingen

RED LIGHT
Werking: Stimuleert aanmaak fibroblasten (cel van het bindweefsel) . Hierdoor verhoogt de productie van collageen en elastine.
Effect: Huid word strakker en voller. De huidstructuur verbetert

YELLOW LIGHT
Werking: Verhoogt  zuurstof in de cellen. De huid krijgt daardoor weer energie.
Effect: Vermindert de roodheid

GREEN LIGHT 
Werking: Dit licht werkt op pigmentvlekken en kalmeert de huid.
Effect: Vervaagt pigmentvlekken, bevordert de hydratatie en gaat roodheid tegen

BLUE LIGHT 
Werking: komt het minst diep in de huid . De werking is  oppervlakkig. Blauw licht wordt ingezet bij acne dat een zuurstofrijke omgeving creert waarbij de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt.
Effect: ontstekingen worden minder waardoor ook de puistjes en roodheden verminderen worden bestreden

LED Therapie Light Care Company Healt Beauty Hilversum